Det är okej att gråta?

Idag ljuger jag inte om jag säger att jag har lidit igenom hela dagen! Jag hade faktiskt tänkt skriva lite om min fantastiska födelsedagshelg, men jag tror att jag skjuter upp det en aning..

Det började med att jag vaknade och gjorde mig klar och sen lyckades jag äntligen logga in på skype en stund (piss Internet), då såg jag att min söta mamma var inne. Så bara en kvart innan jag skulle ta min buss berättade hon att min älskade gamlamormor dött kvällen innan (på morronen för dom). Jag börjar storböla, och just då när jag behöver min mamma som mest så stängs internet ner och det går inte att ansluta igen. Jag missade två bussar och kom försent till skolan. Jag grät o grät och grät och jag kunde inte sluta, tur jag var hemma själv så ingen hörde mig. Så ungefär halva dagen idag har jag försökt hålla tårarna inne för att inte skämma ut mig själv. Hursomhelst så kom jag på andra tankar när jag träffade Moa i skolan, sen gick vi o skulle komma på något att handla till Hanna eftersom hon fyller 21 idag. Vi var så fruktansvärt fantasilösa så hon fick ett presentkort och lite marängsviss… (men utan maränger). Sen gick vi och såg zombieland på bio, lite underlig film, men rolig var den. GRATTIS HANNA! Hoppas du haft en bra dag.

Nu sitter jag här igen, har kollat igenom bilder på min söta älskade gamlamormor och resten av min familj. Insett hur mycket jag saknar alla. Har blivit lite tröstad av Tina och det känns lite bättre.

Det är som alla säger Gamlamormor har det bättre där hon e nu, och jag vill inte att hon ska komma tillbaka o behöva lida, MEN FYFAN VA JAG SAKNAR HENNE.!  HELT OTROLIGT MYCKET.

Nu ska jag lägga mig i min säng o tycka synd om mig själv. Oroa mig för min midterm nästa vecka, sakna alla där hemma, tänka på hur kul det ska bli imorron med manikyr och middag med alla tjejerna i mitt hus..

Saknar er där hemma jätte mycket, hoppas ni alla mår bra!


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


I did it Again!

Jaha, nu är vi tillbaka på ruta ett, jag har halkat efter med mitt bloggande IGEN.
Då kanske jag ska börja med att berätta att jag haft min första midterm i Cinematography och guess what?? det gick riktigt bra :) vi hade det i två delar, den ena var att vi skulle analysera en två filmer från olika årtal och skriva vad som har utvecklats inom cinematographyn.. Yes yes, den delen fick jag ett stort A på. Del två.. ja det var ju själva provdelen.. Vad säger man? den var lite.. speciell, och jag tror hela klassen skrattade sig igenom provet. Väldigt lustiga frågor. Hursom helst 4 fel fick jag på den delen och det resulterade i ett B+. Helt okej ändå. Stör mig bara att jag inte läste på lite mer om just det jag svarade fel på..
Men men, helt illa tyckte jag inte att det var :)
 
Här kommer två exempel på dom roligaste frågorna fråm midtermen:

5.  One night over shooting heroin your roommates are arguing over the relative merits of color sub sampling - particularly 4:2:2 v. 4:2:0. They ask your opinion. You:
  a) get new roommates

10.  The know-it-all geek sitting next to you in class was bragging earlier about shooting in MiniDV because "hey, it's an uncompressed format - you can't get better." You:
 a) Wish you were as smart as the know-it-all geek, and promise to start listening to Curtis' lectures from now on.
 b)Smile smugly, knowing that Digital 8, MiniDV, DigitalBetaCam and most HD formarts are compressed- some information is being lost.
 c) Are glad you're not a geek, but promise to stop sleeping in Curtis' lectures.
 d) Smile smugly, knowing that MiniDV is compressed at 2:1.

HAHA, fatta va rolig vår lärare är. Curtis bieber.
Nej nu ska jag ta en liten paus o käka lite nudlar (Studentmaten nummer ett)
Sen ska jag skriva lite till.

BYE


Uuh, midterm today..

Nu sitter jag hemma o ska snart ta bussen till skolan, lite såhär små nervös är jag.. Idag ska jag nämligen ha min första midterm, det känns bra, jag tror jag kan det jag ska knunna även om det inte känns som det just nu. Jaja, det återstår att se helt enkelt. 
Igår när jag kom hem fick jag även en liten glad överraskning: Mitt paket hade kommit, som min söta mamma hade skickat för någon vecka sen. Sen fick jag åka och införskaffa mig ett paraply. HÖRDE NII???! Paraply?!.. Thats right! Här har det faktiskt regnat nu i 3 dagar, idag ser det dock ut till att bli bättre, solen är framme och det någorlunda ljust ut! (Synd jag som ville använda mitt fina paraply nu ju)

Ja så är det, mitt i pluggandet så frågade Tina ifall jag ville testa sminka henne som en zombie (förbereda lite inför zombiefilmen dom ska göra). Det blev ganska coolt, men ännu coolare blev det efter lite redigering i photoshop.Nej nu måste jag läsa igenom boken, o förbereda mig lite inför provet.
Wish me good luck!


OOHH! LÅTEN <3

http://www.youtube.com/watch?v=bIEOZCcaXzE 

Asså, jag har ingen aning om hur gammal eller känd denna låten är, men första gången jag hörde den var ialla fall när jag kom hit till USA Californien Santa Barbara..
Den spelas ganska så duktigt här på alla fester. GUUD SÅ BRA DEN ÄR! Inte första gången kanske, inte andra, men tredje och fjärde! Det är en riktig beroende låt,
och just nu e den extra bra eftersom jag kopplar ihop den med USA, alla kul fester och så vidare..

Och nu bara för det måste jag slänga in lite random festbilder känns det som..Alla dessa är från IV och det finns massa andra ännu fler (större format) på Facebook! Check it out! 

Nu ska jag fortsätta lyssna på LÅTEN <3
Hooj!

Ketchup doppat täcke = Fresch!

Idag har rent ut sagt varit en slappedag! Vad har jag gjort idag?? Hmm, sovit, sovit, snackat lite med bästis, o mamma, o mitt lilla söta kusinbarn, sovit lite till, öppnat läx boken, sovit ännu mer, chattat, gått o handlat, ätit, sovit, funderat på att färga håret i någon rolig färg, sovit lite till, snackat med Annis,  o nu gör jag läxan ..eller nä! Jag ljuger! för just nu bloggar jag faktiskt..
Thats life! Det börjar dra ihop sig för vår första midterm, Läskigt! På tisdag får vi information om det, och sen på torsdag äger det rum! Annars är det ganska så lugnt.
Och imorron ska det bli en rolig dag, först editing klassen som alltid är lika rolig. Sedan blir det filmproduction där hela klassen blivit indelad i två grupper som ska göra varsin zombie film utifrån ett manus som en i klassen har skrivit, (en svensk faktiskt). Faktiskt var det så att alla i klassen skule skriva varsitt manus utifrån frasen "What if zombies were created while trying to cure a disease" som vi i klassen röstade fram, sedan valde läraren ut det bästa genomförbara manus. Och nu ska vi helt enkelt producera vår egna film! Så vi har nu ett manus och är indelade i 2 grupper.. eller nej, vänta nu lite 3 grupper? Thats right! jag, Moa och en till (Dane) är lite offside, vi ska nämligen göra vår egna lilla film, istället för att vara Producent, DP, director och allt va det nu heter i dom två grupperna så ska jag och Moa göra Featurette, vi ska alltså filma hur de båda teamen klarar att genomföra hela zombiefilmerna, deras processer från ideer och manus till den färdiga filmen, man kan säga att vi tillhör de som har frihet till att göra vadsom helst, vi har inget manus, ingen producent, director o massa sånt som bestämmer vad vi ska göra. Vi får bestämma heelt själv! GUUD vad jag längtar till imorron!!
Dagen kommer sedan TYVÄRR att avslutas med 5 timmars audio lektion. USH, på tal om audion så sitter jag just nu med läxan som idag handlar om Consoles and controll Surfaces USSSH jag kräker på det, nu är jag även så väldigt duktig att jag har lyckats doppa mitt täcke i gammal ketchup som fanns på en tallrik här i rummet. Litesåhär små fräscht!
tvättmaskinen nästa!

Hooj!


By the way.. Halloween snart, och här e min kostym!......
HAHA

Bilder..

Bilder från vår fina strand.. Fler bilder kommer sen, mer inlägg kommer också.. Håll ut!
   

Detta blir det andra inlägget sen jag kom hit (duktig)

Hej Hopp, nu sitter jag här på skolan och väntar på att få ha min första och ända lektion. Undertiden tänkte jag att jag skulle passa på att blogga lite.
Jag har förresten nu kommit på lite fler saker att tillägga på min "Har hänt" lista..

 En läskig gubbe som nyss kommit ut från fängelset ville ha min mat! (japp han sa faktiskt det till mig) "I just came out from prison!" "Is it just coz im black???!"
 Ätit supergoda mini hamburgare (även kända som Sliders)
 Träffat massa trevligt nytt folk
 Badat (halvt måste erkänna att jag inte gillar alla saker som är i vattnet)
 Haft pizza kväll på stranden
 Varit med om att en fest stormats av poliser
 Har hamnat i dom bästa klasserna (enligt mig)
 Insett att skola faktiskt kan vara kul.
 Fått kasta massa mat för att kylskåpet gått isönder
 Har blivit lite småttberoende av "tyck-synd-om.sig-själv-när-man-pluggar-glass" (ben & jerrys) <3
 Jag har lyxat till det med att gå till salong o inte bara klippa mig.. Utan även att färga mitt hår (för första gången, dock tycker jag fortfarande att det blir bäst när jag färgar det själv, sålänge det inte handlar om slingor)

Ja, för er som inte har sett så kanske jag ska slänga in en bild? Eller vi säger såhär istället.. Nästa inlägg jag gör, blir ett bildinlägg :) massa massa bilder.
Enjoy!


OJ, jävlar nu skriver jag IGEN! (10 år sen sist)

Welcome Back!
Just nu befinner jag mig i soliga Californien (njä nu ljuger jag faktiskt, här e det nämligen natt) 
Men nu är det så att jag har bestämt mig för att jag ska börja blogga igen. OH MY GOOD vad det har hänt mycket.
Nu när jag kommit tillrätta ska jag försöka att skriva ialla fall någon dag i veckan (just to keep you guys updated).
Enklast är det om jag börjar ställa några frågor till mig själv (?!) ööh? JA precis!
Vad har nu hänt?
Vad har jag gjort?
Hur har jag det?
Jotack jag har det riktigt bra faktiskt. Jag har nästan glömt allt vad kallt heter (det är nu ni ska bli lite små avis), man kan nästan tro att jag lever i paradiset (lägg märke till ordet NÄSTAN!) det finns liksom vissa begränsningar, en av dem är pengar och den andra är skolan! Pga detta kan man inte riktigt njuta fullt ut..

Eftersom jag hamnat väldigt efter i mitt bloggande så tänkte jag faktiskt bara sammanfatta lite:
(det viktiga har jag redan berättat för alla jag känner ungefär 30 ggr känns det som)

 Har skrotat mina andra bloggar och kör enbart på denna nu.
 Har upptäckt att jag inte vill hem men att jag fruktansvärt gärna vill ha hit alla jag känner!
 Shoppat massa på State Street
 Kommit på att Starbucks och victorias secret kommer göra mig fattig (Nu även wet Seal)
 Ätit världens godaste glass på Yoghurtland
 Handlat massa
 Börjar bli fattig
 Fixat ett fint bankkort med Betty boop på.
 Blivit kär i Canon 5D (värsting kamera)
 Fått A på mina senaste 5 assignments
 Går i en klass med massa snygga amerikanare
 Upptäckt att amerikanare e trevliga men korkade.
 Beachen
 Tagit massa bilder
 Festat massa (IV)
 Gått på amerikansk fotbollsmatch.

Nej herregud nu kan jag inte skriva mer. Allting här har ju blivit lite av en vardag. Så det är svårt att filtrera ut vad som är kul att läsa om. Och så tänkte jag slänga in ett passande ordspråk
(eller vänta nu lite... nej? detta e inte ett ordspråk? eller jo, nej? eeh whatever)
"Kan inte beskrivas, Måste upplevas.." fattar ni vad jag vill ha sagt eller?? Kom hit och upplev!

Jaha, men vad SKA nu hända för kul då?
-Jo jag ska uppleva Amerikanska haloween,
-Ett antal mer kuliga fester
-Spela in en zombiefilm i FilmProduction klassen 
-åka till: Disney Land
-Six flags
-Holywood
- och Los Angeles

Nej nu tänkte jag runda av lite, en sista sak bara...
SKICKA MASSA MASSA BREV TILL MIG :)

Sandra Ohman
2045 Elise Way
93109 Santa Barbara
CA USA


Bilder kommer sen! Over and out!


RSS 2.0