Kvitto,counselor och Träning!

Idag har jag äntligen fått tummarna att gå till affären och handla nässpray. Jag fick tillbaka växlen, mitt nässpray OCH ett 3 meter långt kvitto :O HUH?! okej kanske inte bokstavligt 3 meter, men jag ljuger inte ifall jag säger en halvmeter. Halvmeter kvitto för ett jävla nässpray, haha ojojoj..
Well mamma, idag har jag också fått tummarna i röven att prata med en counselor (studievägledare typ) fick reda på vad jag behöver göra inför nästa termin (som ungefär nästan är: ingenting). Dock kunde hon inte hjälpa mig med klasser och sånt, men jag fick tid till en Academic Counselor på tisdag som ska tillsammans med mig sätta ihop ett schema om vilka kurser jag ska läsa kommande terminer! GÖTT o få det gjort.

Idag ska jag följa med Emma o Therese o träna.. Dansa till och med. Det ska bli skojj.

Jag och Moa har gjort pankakor idag, Swedish pannkakes MMHH, gott.. Vi har trott att Hanna har blivit kidnappad (lång historia).
Nä, va tråkigt allting blev nu. Ush det var allt för mig! HEJJ


24 days..

Nedräkning till min söta mamma, min söta pappa, min söta bror, min söta mormor, min söta morfar och min söta moster kommer hit. Hoho
24 DAGAR!!
Ska bli kul, Vad som dock inte e kul e att efter dom har varit här så ska dom vidare till Chicago! Morr! Jag vill också! Well well, får trösta mig med att jag ialla fall kommer stanna kvar i värmen!

Ja, de va allt från mej, hejj!!


<3


Be happy don´t worry!

Fan precis nu efter jag skrivit rubriken kommer jag på vad jag har glömt idag.. FYYY, jag skulle prata med en studievägledare på skolan idag, under drop-in time. SÅKLART glömmer jag detta. ööööhh typiskt Sandra.
*SUCK*
Well, jag har fått reda på att klass 177 (som jag sökt efter i eveigheter) bara finns varranan termin (vilket förklarar varför jag inte hittat den), vilket betyder att den kommer finnas tillgänglig näste termin. WIIE, klass 177 mina vänner.. Är en after effects class, film effekter, har hört att den ska vara rolig. JAG LÄNGTAR!!!  Har även hört att det finns hopp om att 275 Film Production 2 kanske kan komma tillbaka. ÄR JAG GLAD ELLER ÄR JAG GLAD?!?!
Jag ÄR Glad!


synd-om-sandra-dag!

Knarkat halstabletter och snuvat isönder min näsa är vad jag har gjort idag. Nu är jag även inne på min 3:e kopp te med honung i hopp om att antingen min hals eller förkylning ska bli bättre! BLÄÄ
Imorgon ska jag även vara i skolan kl 8!!  HÄR NI?? ÅTTA !! fyfan, och det är bara för att jag e så fruktansvärt seg. 3 av mina uppgifter ska vara klara imorgon, varav två måste göras i skolan.

I morse när jag nyss kommit upp till bussen och satt mig ner, så hörde jag: Saaandra! Saaandraaa??!
När jag upptäcker att det är min lärare som kört in på busshållplatsen och skriker på mig, så går jag fram och ser whats the matter?!.
"You want a ride to school?..." Yepp? Why not liksom..
Lite småskumt! haha. Ialla fall, hela dagen har det känts som att mitt huvud liksom... ska trilla i golvet och bara ligga livlöst som en sten där.. (?!) Repeat: "Livlöst som en sten" Öööhum??! WOOOT?
jag behöver nog gå o lägga mig nu.
oj! nu kom jag på mig själv med att skriva till min mamma (nej de va mamma som påpekade det faktiskt) :  de e jag som e dålig åp att parkera bara
FÖRKLARA ska det självklart stå.
 


kärlek <3 <3

Jag är kär! Kärare än någonsin! Och denna kärleken är här för att stanna!

Canon EOS 7D,  en i min klass har en, ÄR JAG AVIS ELLER?!?!

Om alla lägger 500 var så borde ni ha råd med en lien present till mig för att jag e så himla duktig :)  Haha, här i USA kostar min lilla älskling ungefär 10 000 svenska kronor, vilket är 7 000 kr billigare än i Sverige. 
Oooohh, VILL HA, VILL HA, VILL HA. Den spelar även in film, med grymt mycket bättre kvalite än kamerorna vi har i skolan. Väldigt lättanvänd. AS BRA KAMERA!

Nu ska jag drömma mig bort och fantisera om ett stort fett bröllop med my new love.
PUSS

korta inlägg e bra!

Japp, jag ska hålla mig kort. Dels för att jag har fruktansvärt ide torka, och dels för att jag vet hur tråkigt det blir att läsa uppsats efter uppsats med massa babbel.
Så! Helgen har varit bra, och i kommande vecka har jag MASSA läxor och grejjer jag måste ta tag i. Och så ska jag även (trumvirvel tack!!) .....Börja Gyma!! Yepp you heard me! Sandra Louise Öhman ska ÄNTLIGEN börja träna igen.

Im good!
Reminder: Elise House Bloggen   - Där jag och mina lovely roomies skriver om allt mellan himmel och jord. (mest himmel)

Over n´ Out


AAHHHHH!!

BLÄ.
ÖRK.
FYFAN. 
KRÄK.
ORKA.
DÖÖ.
UUUUH.
PANIK.
USH.
HATA.
AHH!!

TACK OCH HEJ!


(Lite såhär trevligt inlägg som beskriver vissa av mina känslor just nu.)
Trevligt och bra!
:)

Colin Firth <3

okej IDAG!!! alltså vad säger man.. Det är filmfestival i santa barbara just nu, kändisar som Sandra Bullock, Julia Roberts, James Cameron och Arnold Schwarzenegger har varit här, jag har dock inte sett någon av dom (shame on you Sandra, shame on you!) 
Well, Anyways..
Innan vi bytade bort document äckel klassen mot color correcting fick vi biljetter till Julianne Moore när hon skulle få Montecito Award! Hur awesome e inte det? Julianne Moore! Hon verkar vara en väldigt vettig tjej, snygg e hon också för o va så gammal.

IDAG, !!! Hade vi fått reda på att Colin Firth skulle komma lite senare och gå på röda mattan. Ämma och jag hade inget för oss så vi drog dit! AWESOME!!!  Stod och väntade där i säkert 45 minuter brevid en as dryg snubbe som verkade helt besatt..  Till slut kom han dit. Stressad. men han tog sig tid till både foto och autografer (YEY)
Efter det följde vi med resterande roomies (de som inte är i Vegas o lever livet) till Dear John.. Hade nog liiite för höga förhoppningar om den filmen, men den var bara allmänt mysig!


Arlington Teathre


Julianne Moore

Hysterin runt Colin Firth :D

There he is!


Fick en bild när jag står brevid honom.
TYVÄRR på grund av en tant med en skrikande bebis (okej jag överdriver! den skrek inte) så fick vi ingen bild på Emma o Colin! Han skulle precis ställa sig brevid henne då tanten trycker sig igenom håller upp ungen och skriker "ME AND THE BABY, ME AND THE BABY, we have followed you since a long time!!" Ööööh.
Jaja, hon fick ialla fall röra honom. Inte illa pinkat alltså, inte illa alls! 

Slänger in två bilder från Basketen också nu när jag ändå är i farten.


Gott folk! Dessa bilderna har jag tagit själv, And Im damn proud of it! Nej nu är det snart sovdags :)
Miss u guys at home!! <3

Snyyyft!!

HJÄLP!!
Jag blir rädd.
för mig själv!!
Har precis kollat klart på Freedom Writers som för övrigt är en väldigt bra film. Men hursom helst, i vissa delar av filmen, ni vet såhär små fast ändå stora moments så började jag NÄSTAN gråta. Storgråta, tills hela golvet var täckt med en halv meter vatten, så jag kunde sätta mig i en hörna med en paraply drink i handen för att sen kolla klart på resten av filmen (livin´ the california dream) 
*Host Jag-är-trött Host*
Ush, detta inlägget börjar spåra ut redan här, jag ska nog sluta skriva nu, i hopp om att jag någon gång kommer ha något vettigt att skriva om.
P.S.
Sandra är ingen gråtare! Har aldrig varit och kommer aldrig att bli.
PUNKT!

:) Varför skrev jag ens detta? ööh, radera? sudda ut?  PALLA!
Sovdags! Im Out!


Blogg

elisehouse.blogg.se

Elise House´s egna blogg..
Läs, Kommentera, Enjoy!


Hej!

2045 Elise Way
Santa Barbara, CA 93109
USA

Ville bara påminna att detta är min adress,
och att jag skulle bli fruktansvärt glad ifall jag skulle få något brev.

Hejdå!


and documentary is now officially OUT!

Okej allihopa, jag ska försöka att bättra mig med bloggen *host, som jag har sagt i alla andra inläggen också, host host* 
Well, nu har skolan kommit igång och det känns riktigt bra.  Jag läser: Editing 2, Cinematography 2, Directing for the camera och nu även Color correction.
Igår! Gick vi fram till vår lärare efter directing klassen, och frågade ifall där fanns plats i Color correcting, han sa att sist var det tyvärr fullt men om det fanns plats idag så skulle vi få platserna. Som han skratta när vi sa: We reealy DON´T wanna be in documentary class.. 
När vi träffade på honom senare så sa han: Well?!, what have you guys decided..
Vi: euhm, we are going to talk to our teacher and then we are coming over. (klasserna är på samma tid, så vi var tvugna att medela läraren innan)  Ojojoj vad han såg stolt ut när han gick där ifrån! Hoho.
Fick en kod innan vi gick hem WOHOOO! Dont worry, be happy! Och nu måste vi köpa en Color Correcting bok, och något color wheel.
Nepp, nu ska jag till skolan.
CIAO!

Jag hatar mitt täcke! (förvarning: onödigt babbel)

FÖRLÅT!! det är inte kul att blogga längre..
 Jag kan börja med att idag har jag varit RIKTIGT trött, och det har märkts också. Shit, stackars folk som har stått ut med mig (nobel pris till dom)! Och så har gjort klart min första läxa, manus! blev en riktigt bra liten historia HAHA (Jag skrev den när jag va trött). 

Nu har jag o Tina nu officiellt bytat från äckel documentary filmmaking kursen till Color correcting.  GRYMT mycket roligare. Och vår lärare bara skrattade när vi sa att vi tyckte Document va tåkigt och ville va på hans lektion istället, han såg riktigt nöjd ut ett tag. Så nu har jag Curtis Bieber i alla mina 4 kurser, han e riktigt bra!

FAN VA JAG LUKTADE GOTT IDAG! Hej självförtroendet!!!  nej jag skojja, men på vår 5 timmars håla fördrev vi tiden med att bl.a. gå till Sephora (Smink, Parfymer o.s.v.)  Wohoo, när vi kom ut ur affären luktade hela vi killparfym (va trött!!) Folk måste ha tott att jag var helt korkad när jag gick o sniffade på migsjälv.

För någon dag sen fick min roomie Tina vittna till ett historiskt ögonblick!, håll i hatten nu mamma o pappa, mormor, jenny, jessica, annis, watherer (alla som läser) JAG STÄDADE!!! helt frivilligt!  Värsta hemmafrun, sprang runt i förkläde och skrubbade allt som var lite dammigt, diskade, tvättade. Okej skämt åt sido. Men seriöst, jag städade. Vårt rum glänser typ nu.

Nej ush vad drygt detta börjar bli nu, jag måste sova nu!
Till avslut vill jag bara helt onödigt berätta att mitt täcke har blivit jobbigt! Allt de ludd fluff saket (alla andra kallar det fyllning) som finns i alla täcke ligger i en klump i ett av hörnen.. *MORR*

Hojj!!


RSS 2.0