Well, about that...

Hej,  nu kände jag att det var dags att blogga igen, var ungefär 20 år sen sist. Näe nu ska vi inte dryga ut inlägget genom att ljuga.. Utan jag kan berätta lite snabbt vad som har hänt.

Jag har varit hemma och haft jullov, inte helt fel detdär- Destu svårare att ta förväl (oj jävlar va gamal jag lät nu "Farväl" HAHA)  av familj, släkt o vänner nu när man vet på riktigt att man ska dit och stanna i ett halvår. I början kändes det mer som en vanlig semester.
Well, skitsamma.
Så nu sitter jag här i santa barbara, åter igen i Elise house. Trevligt trevligt, med nya roomies o allt.
Regnar gör det också hela tiden, har gjort det i snart en vecka, hörde även av tjejerna i Haley House att dom hade husarrest p.g.a en liten tornado på deras gata. OFYFAN justde!! 2 dagar i streck har jag flygit ur sängen för att det har åskat !!! USH!

Annars e allting som vanligt,  Nej förresten, skolan har inte börjat än.. Så just nu är det mycket fest (klagar jag absolut inte alls på) , gå o kuckilura på state street, handla lite.. och sitta vid datorn!
Jag måste säga att jag just nu ser migsjälv som en stor datanörd, eller nej, inte datanörd direkt, men typ.... jätte-dator-beroende. Yupp! där har vi det, super mega jätte dator beroende..

Så nu längtar jag till skolan, då blir det förhoppningsvis inte så mycket tid till att sitta vid datorn, och jag HOPPAS verkligen att vi hamnar med någon från gamla klasserna. Våra klasser var grymt roliga! Fast jag måste erkänna att jag e lite rädd för "Directing for camera" klassen! Directing e inte riktigt min grejj, tur vi har en bra lärare ialla fall Curtis Bieber :)

NEJ va ointressant o drygt allt blev nu, jag får sluta!  Sova kanske? JATACK
Men först lite "Sandra-Datanörd-har-tråkigt-och-saknar-sin-vän-bilder"


Miss you guys at home <3
Over and out!


RSS 2.0