Nostalgi och Hemlängtan

GUUUD jag sitter här nu och kollar på massa bilder o lyssnar på gamla låtar. Shiit vad jag får hemlängan och så blir jag helt nostalgisk. Gamla tiderna, Det var tider det.. Då när det bara var att leva livet utan att tänka på ansvar och allt vad det heter.
Det händer nya roliga saker hela tiden som man kommer att minnas på samma sätt senare, men ibland kan man inte låta bli att sitta och tänka tillbaka och bara le åt hur kul och bra man hade då. Just wonderful!
Just nu lider jag av hemlängtan så det skriker om det. Fy vad skönt det ska bli att komma hem. 
Jag har ju det så jävla bra här, men… det är inte samma sak,.. NI är ju inte här.
Mina älskade vänner och min älskade släkt och familj som alltid finns där/här (?!) för mig.
OOH JAG VILL HEM, NU NU NU NU..!!!!JAG SAKNAR ER..!!! OCH INTE LITE HELLER SKA JAG BE ATT FÅ TALA OM.!!(men.. sen vill jag konstantera att jag vill tillbaka hit sen igen, men det är inte precis vad jag tänker på just nu)mamma o pappa (och Linus i bakgrunden man han syns inte..)  <3


34 dagar kvar mina vänner!!! 34!!!!!! SEN KOMMER JAG HEM :D
Det klarar vi, lätt som en pankaka, 34 dagar bara...

NU, ska jag sova.
Ciao!


Jag har världens äckligaste tandkräm!

Jahapp nu sitter jag och kollar lite på film efter att ha haft en fruktansvärt produktiv dag, jag har faktiskt gjort en sammanfattning från aptråkiga audio boken, sen har jag även gjort halva DVD soundtrack critique läxan. Så nu kände jag att jag får ta och koppla av lite framför Prinesn och jag (som går på tv:n just nu), sen i morgon blir det läxa för hela slanten.
Idag kom det ett litet brev till mig, ett väldigt efterlängtat brev eftersom jag visste att det skulle innehålla pengar. Det var från min älskade farmor, faster o min kusin. Det lyste upp min dag rejält.

Och nu tänkte jag berätta lite om i torsdags, efter skolan, från kl 6-10 pm. Då befann vi oss i ett parkeringshus på skolan för att medverka i en film. Lite Crew, lite bakgrunds actor och sådant roligt. Jag vet inte vad man ska säga? Mer än att det var superkul. Här kommer lite bilder som får tala för sig själv!

Såhär fin är (en liten del av) vår skola på kvällen.

Filmen ska vara något Fight Club liknande. Killar VS Tjejer
Well, nu har jag berättat lite ointressant om min dag, hoppas infon och bilderna tog upp intresset lite iallafall.
Nu tänkte jag äta lite glass och fortsätta kolla på tv:n.

By The Way, min tandkräm är nog den äckligaste som någonsin gjorts. BLÄÄ

Over and Out!

Hatar att ta beslut!!

Nu har jag bestämt mig, jag har skrivit på boende kontraktet och allt för att bo kvar i samma hus nästa termin. Det är lättast så. Jag gillar ju faktiskt området vi bor i, och det blir väl att man inte är hemma så mycket ändå.
 Jaha, så vad hände nu med min ide om att bo med amerikanare? Jo nu har jag tänkt såhär, att antinge ska jag stanna ett extra år och läsa lite olika kurser (och DÅ fixa eget boende med amerikanare), eller en transfer till en 4 årig film utbildning.. Änsålänge är detta bara tankar, men det hade ju varit så kul, slippa åka till kalla sverige och fortfarande inte veta vad man ska göra.
Såklart ska det finnas stora problem med detta...
1. Pengar, visst det finns csn lån MEN jag hatar att vara skuldsatt.
2. FAMILJ, VÄNNER o SLÄKT. 4 år... borta ifrån dom liksom... ush, vetefan om jag klarar det.


Ni är lite dåliga på att kommentera tycker jag.. Vad säger ni?

<3

Halloween is awesome

Det värsta är över nu.. och med det menar jag Midtermen i Audio. TYVÄRR så dröjjer det 5 veckor innan jag slipper hela audio lektionen helt. Oh herregud hörde ni?? 5 veckor kvar i skolan. Det är helt sjuuukt vad tiden flyger iväg, och om bara 39 dagar kommer jag hem. Känns dock rätt sorgligt att tiden går så snabbt ibland.
Iallafall det känndes som att midtermen gick okej med tanke på hur lite jag faktiskt övat, jag skrev som bara den och förvånades över hur mkt jag "kunde". Det mesta var bara strunt, och babbel men det är bättre än att inte skriva något alls. Vi får väl se hur det går.

Och sen måste jag säga att halloween här är helt sjukt här i Santa Barbara! Det går verkligen inte att beskriva, (som man brukar säga; Måste upplevas) Riktigt roligt hade vi. Och träffade MASSA kul folk, både nytt och folk man redan kände.
Det var som vanligt, vi gick runt till olika hus i hopp om att hitta Superfesten och tillsist hamnade vi på ett ställe där (som vanligt) ALLA svenskar var.. Suck... Nej men det var kul det också.
SJUKLIGT hur mycket folk det kan vara på ett o samma ställe.
Här kommer lite bilder också
(kommer fler sen PÅ FACEBOOK)

(VAMPYR för dom som inte fattar)


JAG SAKNAR MIN GAMLAMORMOR !
OCH MIN FAMILJ OCH SLÄKT !
OCH MINA VÄNNER !

Såhär firas födelsedagar i USA!

Jaha, nu tänkte jag skriva om min födelsedag men eftersom det inte är så interssant att läsa om så ska jag FÖRSÖKA att sammanfatta mig kort och sen komplettera det med lite bilder :

På lördagen firade Kyran Mill (sångare i ?? ett lokal band) sin 21 födelsedag på MuddyWathers cafe, Det är ett jättemysigt place (cafe/bar) där lokalbanden brukar spela. kl 12 när spelandet o minglet var slut drog Kyran med oss och alla andra till en jätterolig efterfest bara ett block därifrån. Efter kl 12 så var det tekniskt sett min födelsedag. Så jag fick massa kramar o grattis, vi snackade med massa roliga människor, Kyran lärde mig: the explosion hälsningen HAHA, sen snackade vi med SkateBoard Guy. MIIIN SKATEBOARD GUY. Han var lite full, lite söt, o lite klängig. Dock var han inte värre än Big Guy som började ta mig på röven o allt, USH, han var lite små sliskig. Och sen när big guy och the gang skulle gå så försökte dom få med oss till ytterligare en fest, och efter lite protester så slutar han tjafsa, MEN då tar han tag i lilla Moa och bär iväg med henne.  Medan Hanna vinkar hejdå till henne springer jag as garvande efter dom och skriker att killen ska släppa ner henne. Tack och lov för det. Han släppte ner henne o sen gick dom vidare.
Vi träffade vår söta klasskamrat också påvägen till MuddyWathers då han tvärbromsade med sin cykel vid sidan om oss o hälsade o kramade o tyckte det var kul vi skulle till samma ställe. Under kvällen var han festens fotograf. Påvägen hem sen ungefär sådär vid 4 tiden försökte han skrämma oss, sen frågade han ifall vi kunde ta oss hem safe, och ja det kunde vi så han fick cykla vidare hem. Dagen efter (tekniskt sett fortfarande min födelsedag) så var det nästan omöjligt att skypa med någon för man hörde inget, däremot så skrev jag med familj, släkt o vänner på msn. Riktigt kul.
(HEMLÄNGTAN <3)
Sedan gjorde jag Hanna o Moa oss klara för att åka till deras amerikanska vänner i IV (feststället) men istället för fest så blev det Pumpkin carving. Det var lite ovanligt, men riktigt trevligt. Och innan vi blev hämtade så började Moa o Hanna sjunga och sen fick jag 20 dollar GiftCard på Yogurtland. TAACK :D
När jag sen kom hem sen kom hela Elise house intågandes med tända ljus tårta som det stod mitt namn på o ett brev sjungandes Santa Lucia, sen gick det över i Happy Birthday eller något liknande. Riktigt god tårta, en dikt som inkluderade att jag skulle få manikyr och att vi skulle ut och äta. Så bara någon dag sen gick vi och åt jättegod mat på ett ställe nära där vi bor.
If my friends and my family and relatives were here, it would be the best day for a reeeaaallly long time.. Miss you.


RSS 2.0