Söndag 13/10

Varför är söndagar alltid så sega? Idag blir det en rolig dag med städ (varför känns det som att det är standard på en söndag), och så blir det att gå och lägga sig tidigt idag, efter som jag har det tidiga skiftet imorgon. Ush.

Jag tänkte också börja läsa lite i min bok (100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann). Jag har haft den länge, men aldrig riktigt kommit igång med den.
Men somras jobbade jag på ett ålderdomshem (som jag för övrigt gillade väldigt mycket) och där rekommenderade en jobbkamrat just den boken och berättade att den snart kommer ut som film. Då var jag ju tvungen att damma av och börja läsa. :)

Och så är det rikgit fint höstväder idag så man får väl passa på att gå ut på en välbehövlig power walk i skogen innan man blir helt försoffad.

Nä, nu har mitt inlägg redan blivit långt och tråkigt.
Trevlig söndag gott folk.

Älskar mitt jobb.

Bara så att alla vet liksom!

jäklar va längesen jag skrev sist..

Nog för att jag inte är så pepp på att blogga längre.. Men jag gillar inte heller att se min blogg helt tom, öde..Mycket har hänt i mitt liv sen jag skrev sist, det hade blivit tråkigt om jag skulle rada upp allt men jag kan be
rätta det senaste: jag har fått jobb. Happy me! Börjar 7 oktober och ser verkligen fram emot det.

Ska försöka bli lite bättre på att hålla bloggen vid liv. . hejjjdåå


RSS 2.0