I need a job...

Caaash!!
Oh, ingen som vet någonstans det behövs folk?

Det är verkligen svårt det här med jobb. Jag menar, jag har säkert sökt 500 jobb sen jag kom hem från usa. Dem alla har jag kännt att YES det här låter ju jättebra, hoppas jag får det. (alltifrån Mc Donalds till ICA och städjobb) Men icke! inte ens ett svar kan man få.

Varför? Jag är ju bra, och när jag jobbar går jag in för min uppgift 100% . Men folk vet inte det. Min ansökning hamnar i papperskorgen så fort folk ser att jag saknar arbetslivserfarenhet. Att jag har studerat alla dessa år och har bra egenskaper spelar mindre roll. Papperskorgen it is! TACK

Konkurransen är stor helt enkelt. Men allt jag vill just nu är att få ett jobb där jag kan känna mig behövd och sedan spara ihop pengar till en bil...
Jag får panik av att inte ha något speciellt att göra.

 
By the way: Om 22 dagar har jag uppkörning! Börjar närma sig nu :D20.000 kr tack?

Någon som kan hosta upp 20.000 till mig? Funkar inte när jag själv hostar så tänker bara ifall de funkar för någon annan????      

Vad ska jag med 20.000 e då frågan? 

 
Tadaaa!! Denna fina Skoda Octavia RS 2006 vill jag haa!! 84.500 kr kostar den. 
20.000 måste man betala direkt och sen resten på avbetalning.. <3<3<3<3<3
 
Hej hjärtat, en dag ska du bli min :) hehe

By The Way...

... Min blogg börjar bli tråkig. Behöver bilder!!!
Det kommer gott folk, jag lovar!

Jag behöver inte rida på en gris till Paris!

Ja, idag ringde familjen jag skulle varit hos och sa att sonens betyg har försämrats och att dom tyvärr gärna ville ha en fransktalande au pari som kan hjälpa till med läxor.
Japp, jag gråter inte över det! Tvärtom nu har jag blivit sjukt sugen på att göra massa annat :D resa, gå bartenderutbildning, au pair i england, eller usa. Ohh finns ändå ganska mycket möjligheter här i livet, gäller bara att hitta och ta dom :D

Over n out mina käraste!

3 sandror på 3 olika ställen?

Ibland, speciellt nu, önskar jag att jag kunde delat på mig själv och finnas på 3 olika ställen.
 
Sandra 1 vill vara i Sverige med familj o vänner, och ta körkort, skaffa bil och jobb, vovve och lägenhet.
Sandra 2 vill hemskt gärna tillbaka till SB, med alla underbara vänner och folk där, värmen, havet, stranden, shoppingen m.m. Hon vill liksom inte släppa det underbara SB livet hon har haft i 3 år.
Sandra 3 vill ta au pair erbjudandet i Frankrike, och uppleva Paris, fransk kultur m.m. i 4 månader. Liksom gå vidare  i livet med nya erfarenheter.
 
Punkt slut!
 

till Paris till Paris ska jag rida på en gris?

jasså, jag förstår inte riktigt vad som hänt?! har jag precis fått au pair plats i Frankrike?? de verkar så! spännande :)

RSS 2.0