2+3 = 7?

I morgon ska jag äga matte examen. Fy vad jag har studat nu, och jag är gryyyym. (lite peppning inför imon)


Bara en sak till innan ska jag sova mina 4 timmar. VEM FAN SÄTTER ETT PROV KL 8 PÅ EN FREDAG?! just sayin
Godnatt

Gamla bilder

Jag borde plugga, men jag försöker hitta massa annat att göra istället.

Satt och kollade igenom min gamla töntiga blogg, och hittade bilder som jag glömt att jag ens tagit.

Grymt gamla bilder

Ohh, nu hittar jag ännu fler, Och fyyy va töntig min blogg är/var. HAHAJag är inte bitter. Eller..?!

Idag har inte varit en bra dag. Varför? jag har ingen aning. I guess vi alla bara har dagar då man känner att allt är blä. Utan anledning liksom. Idag har varit en sådan dag. 

Och imorgon har jag matte exam, uuuhhhhhöhortiuhjuiokjvn an  kjsbnvlijgn
Kl ÅTTA på morgonen.  Jag håller fortfarande fast vid att de borde vara olagligt att börja skolan iallafall innan kl 11!!

PUNKT OCH SLUT!


Gamla bilder

Sandra bloggar IGEN,

Ja jävlar, TVÅ inlägg på 2 dagar. Helt sinnes. Jag börjar bli värsta storbloggarn ju. 

Jag och min fina lilla kompis Annis har en träningsblogg/hålla koll på varran blogg tillsammans, men de känns som jag jag bombar den med massa onöigt skit, SÅ nu flyttar jag officiellt det onödiga skitet hit! yaay? 

Idag, har inte varit min dag, rättare sagt MORGON! hoppas att dagen blir väldigt mycket bättre. 
1. Jag fick sova 2 och en halv timme inatt. Believe me, de va dom bästa 2 och en halv timmarna i mitt liv. Och när mitt 6:e alarm gick igång så var min säng sådär alleles varm, skön helt perfekt helt enkelt. Hade dom där två och en halv timmarna bara varit liiite längre så hade allt varit bra. 

2. Jag väntar på bussen, den är 10 minuter försenad, när den väl kommer så kör den förbi mig. japp, bara sådär liksom, Hej hejdå. ................................ BUSSFAN#@lef94j  kg@nghgm@#h@=2i?=o3i-trhjkwa+   ........... 

3. Eftersom jag inte planerat att gå till skolan så kom jag iofs bara 5 minuter sent MEN ÄNDÅ. de e en timmes klass bara så på 5 min hinner man otroligt nog missa massa. Och eftersom jag typ sprang till skolan så kom jag dit helt svettig o fräsh! Som pricken över i:et så fick jag reda på att vi hade quiz. Som tur är e jag helt awesome så jag klarade det ändå.

Nu är jag hemma, hos min älskade säng <3 Dear bed, I LOVE YOU! you are my one and only true love!!
klockan är bara 10 på morgonen. Resten av dagen och imorgon är jag ledig (YEEESS) Och nu ska jag sova. (intressant? nej inte ett dugg, men ändå)

Over n' out!

Alltsåå.... santa barabra goes crazy!

Jadå, nu skirver jag igen (trumvirvel) tadaaaa!

Okej satt jag o tänkte, stället jag bor på nu är heelt gaalet!! Shit pommes alltså.

Så, vi börjar med min hyreesvärd, han är en 60 årig gubbbe som har naakna tjejer som bakgrundsbild på sin telefon och han hyr bara ut lägenhetr till brudar. Alltså han är väl cool och är inte här alls mer än när det är dags för hyran o va betald, MEN ÄNDÅ liksom. 

Våra grannaar är sköna MEN dom är också gaalna (btw uursäkta mina dubbel bookstäver men det är bara för att förhindra google ööversättningen att funka, bara för att undvika misssförstånd liksom) 
Hursomhelst granne nummer ett rööker gräs varje dag innomhus till och med. Och daansar på strippståång varje fest typ.. Grannne nummer två tar en tung droog som börrjar på H och slutar på e och r och i och n. Typ var och varrannan dag. Hennes poojkvän har suttit i fäängelse och är droog missbruukare. Han har kniivhuggit någon (i självförsvaar tydligen) 8 gånger!! Personen överlevdee, MEN seriöst. Gott foolk detta är bara böörjan! HAHA
Grannne nummer tre, är en svensk tjej, hon är sköön och jag tycker synd om hennne som bor med dessa bruudar. Som i övrigt är ganska treevliga. Men liksom watch out, liita inte på nåågon!

Kaos, grannnarna ovanför oss är bitchar, dom ringer polisen och skriker som barn varje gång vi sitter ute på VÅR uteplats och grilllar. Och nu snackar vi liksom 10- 11 på kvällen. Seriöst? väx upp, kom ner och säg till oss att vara tysta istället för att ringa polisen. Poliserna som kommit över varje gång har varit trevliga, och bara sagt till oss att tyvärr måste dom köra ut när om fått klagomål, varje gång har dom kommit förbi, sagt hej, snälla keep it down, o sen har dom lugnt gått där ifrån. Hej hej.

Vår nya grannne (25år). Är asiat och har definiitivt haft sex med vår 60 åriga hyyresvärd.. Han har tagit henne till bahamaas där han betalat allting, hela reesan. Oj oj ojjjj, säger jag bara. hennes pojkvään är en jäävla mes, och tror seriöst på att hon är en äängel, äveen om han satt och beklagade sig på att hon kastat deraas föörlovningsring och låst ut honom Slaagit honom (han visade upp några mindre blååmärke) och berättade att hon är gaalen och kan (som han så fiint sa det: riiva upp ett andra röövhål på en). KUL PAR!  KUL TJEJ, KUL GRANNNAR!

Grannnpar nummer 4 är super treevliga, men dom rööker grääs och tar tydligen också en shit load of tungree drooger. 

Ja? Helt enkelt.
Måste jag tillägga att jag lite saknar de riktiga "student" livet. Alltså då menar jag där man bor nära skolan mitt bland alla studenter, som bara är väldigt sköna och galna på ett bra vis. Då man bor nära havet, kan gå o surfa varje dag, gå ner till standen och grilla till solnedgången, och ta med sig dricka i diskreta vattenflaskor eller något.  Med massa sköna folk, musikl och bara chill. 

Vakna upp 15 min innan skolan, ha bbq varje kväll med maaaasssaaa roliga folk. Och snälla do not get me wrong, mina rumskamrater är bäst, mina grannar är skööna. Men ibland bara tänker man tillbaka på gammla tider och bara saknar. Det är okej att sakna ibland!

Iaf nu vet alla hur jag leever, ganska underhålllande måste jag säga :p :)

RSS 2.0