VÄSKAN!! <3

Hade shopping dag med mamma, moster Jenny och min mormor idag. Det var roligt, från 10 till halv 4 hann vi med typ... 2 affärer? Victorias Secret och MACYS!! vet inte hur länge o hur många gånger vi var där inne (på macys då alltså). Massa väskor inhandlades bl.a. 
Denna finfina väskan fick jag av min moster idag. Hon är så söt. Ville egentligen inte ta emot den, det känndes som att de va liiite för mycket. Men den var skiit snygg och nu kommer jag ialla fall tänka på henne varje gång jag använder den väskan =)
Jag fick pengar av mormor och morfar och av mamma, så att en liten fattig student också kunde handla. 
 

Det har varit en rolig dag MEN....
....Imorgon är sista dagen dom är här innan dom åker vidare till Chicago. Jag kommer sakna dom alla, vill att dom ska vara här föralltid med mig.
Mamma, pappa, mormor, morfar, jenny, linus.  Gonna miss u guys. 

Och nu slog det mig... 2 månader kvar i SB... 2 MÅNADR?! Damn! tiden går verkligen fort. 

heeeh, upp tidigt, BLÄ

Imon blir det Los Angeles dock bara över dagen, men ändå.
Ska bli skojj skojj.

Hejs

Uppdatering..

Ja, kännde att det var dags att uppdatera sin blogg lite igen..
Min lilla släkt har kommit, så jag kommer vara lite borta från Elise House ett tag.
Fruktansvärt kul att se alla igen iallafall :) Live alltså.

okej nu ringde mamma, dom ska på valsafari, och ville att jag skulle med.. Hmm.... Ska jag åka nu eller sen med mina roomies? ÄH varför inte, det kostar ju faktiskt inte så mycket. Kan ju åka båda gånger

Nej nu får det räcka.
OVer and Out.

Väärme!

Ohh, hot hot hot. Igår blidde det en heldag på stranden. Najs. Åt på Shoreline strand cafe (?!). Pancakes mums!
Idag blev det film kväll/dag i goleta.
Imorgon blir det Whale Watching! (Hjälp! valar e typ.. STORA.. tänk om dom slukar hela båten. Haha)
Sen ska jag hämta kamera på skolan.
På lördag blir det filma lite. Sen var det någon dans grejj om jag inte minns helt fel.
På Söndag .. Slappedag. Och sen hitta på något med Moa, Hanna och Cliff.. SEN.... SKA JAG MÖTA UPP MIN ÄLSKADE LILLA FAMILJ :D

Bilder från stranden, :)



28 grader. Det är inte helt fel.
Dock skulle jag vilja säga att det blev liite för mycket av det goda.. Jag ska numera presentera mig som kräftan.. räkan.. tomaten.. Whatever. 
AJJ vad jag har brännt min rygg, mitt ansikte, och mina armar.. Och ska det fortsätta vara såhär najsigt väder så kommer det inte precis bli bättre med kräft brännan..
Jaja, nu ska man inte klaga. What else can I say?
..I looove Santa Barbara!

5 days...

...tills min kära familj kommer hit.. Ni alla lär väl ha fattat det vid de här laget efter som jag tjatat om detta sen jag kom hit förra terminen ungefär. Men det är ju helt sjukt så fort tiden går/har gått.. Känns som att det är helg alltid (nog mest för att jag knappt har haft några läxor och att jag alltid har något att göra). Och som att vi kom hit typ för två veckor sen. Och som att vi nyss börjat skolan. De känns som att tiden bara flyger förbi, vilket är synd. För en vecka sen (såklart inte!) så stod min nedräkning på: 67 dagar tills familjen kommer..  Och nu står det 5... Ojojoj

Jaja, skolan går bra (för er som bryr sig), saknar ideer och en bra kamera bara, men annars går de.
Fick tillbaka några uppgifter i directing classen: A- på 3 av dom och A på 2 läxor..  Editing II uppgifterna va jag dock inte lika nöjd med. Har slarvat med att hålla deadliner så blev minus poäng på det.  Fyyy Sandra..
WellWell, det är nu tisdag kväll och min helg har officiellt börjat :)  Kommer ägna tid åt att filma lite, men inga lektioner att passa eller någonting, GÖTT säger jag.
Får se vad mina söta roomies ska hitta på, imon blir det stranden iallafall.

JESSICA !!
SE TILL ATT SKICKA HIT DIG SJÄLV I ETT PAKET..
NU !  I MISS YOU !


Gott folk, jag välkommnar nu 26 grader C till SB.
Alltiid sommar sommar sommar i cali !
LOVE IT.

11 days..

Just nu känns allting så bra.. Det är inte så mycket i skolan (nästan ingenting alls), bara dom här långa projekten kvar. Shit va kul.
Har nu bokat light kit och kamera till helgen. FUN!
Igår hade vi en riktigt rolig directing klass, shit alla som är interesserade av film borde ta den klassen. Det är en delad första plats med FilmProduction klassen, SJUKLIGT BRA KLASSER! (sen e de ju massa plus att jag går i dom bästa klasserna också, med eyecandy lite här&var *blink blink*

På torsdag någon gång ska jag o min cinematography grupp träffas och filma, någonstans. Det står mellan här, eller Hermines place.. Får se helt enkelt. De kommer bli kul. Förmodligen de sista gruppuppgiften innan vi börjar med våra egna project. Lite trist.

Ikväll eller imorgon tänkte jag klippa mig och färga mitt hår.. (mamma, färgen var billig! så jag anser inte det som onödigt handlande, eller... whatever)

11 days to mitt fina besök anländer! Wiie

Mer? uhm.. jo.. en sak till: PISSVÄDER!
HEJ (DÅ) ...(RE).. höhöh! okej seriously.
BYE!


Oscar!

I elise house soffa sitter det just nu 7 tjejer ihopkurade framför tv:n och kollar på oscars galan.  
Nästa helg förvandlar jag elise house till en film location/studio (?!), well, det ska filmas scener till min musik video helt enkelt.. KULIGT!!  Det jobbiga är bara allting man måste släpa med sig hem, BLÄ. Ja jag kommer ialla fall vara stark efter att ha släpat hem en kamera, ett light kit och sandbags.  Har beställt color correcting kit (gels) hoppas jag hinner få dom till helgen. (okej nu ska jag sluta prata om saker som endast jag bryr mig om).
I helgen kommer det säkert bi fest också, alltså.. Har man bestämt sig för att stanna hemma o plugga i helgen, och mina lovely roomies frågar ifall jag vill med och festa, då e det nästintil omöjligt att stå emot.! 
kommer bli en super-helg! Och imorron e det tillbaka till skolan (nu skriver jag i princip exakt likadant som på elise house bloggen "Noll-Fantasi-JA!")
 Btw om 2 veckor kommer mamma, pappa, bror, mormor, morfar och moster (som har lovat att följa med o se hur amerikanare festar hoho, eller hur jenny?!)
Längtar jag eller längtar jag?!


Lovely camera.  Canon XHA1

En till Lovely camera. Sony HVR-A1U


Nån som vet vilken som är bäst? jag är ute efter Skärpa och bildkvalité. Sättet den hanterar ljus och färg.
Hjälp?!

BLÄ-Vill-back-to-my-bed-JATACK! (svengelska)

Herregud, va gör jag uppe nu? kom hem och åt, sen gick jag o la mig (4.30 stod klockan på då)
nu e klockan 11.30 och jag har  varit uppe en halvtimme (vem bryr sig egentligen?!) men de jag vill ha sagt är att jag har sovit 6 och en halv timme som är FÖÖR LIIITE!! BLÄ
Men när jag vaknade stod det en msn date med min mamma och min bror på schemat, så de va totally worth it! Hon har skaffat blogg :O
Så söt hon e alltså! Min lilla mamma har skaffat BLOGG.. oj oj oj
blogga flitigt mammii
PUSS

Hälsningar från wanabe regnig-sverige-sommar!!

Hello, alltså, jag skojjar inte om jag säger att det regnar konstant hela tiden, eller jo det gör jag, det regnar inte riktigt hela tiden, men det känns som det. Fyyy, jag blir så trött..

Igår var jag hos en academic councelor, va säger man? jag ska nog ta assesment testen innan jag börjar tänka på att ta AA-degree i film production, om jag är riktigt dålig i matte (vilket jag är) så måste jag läsa två mattekurser för att komma upp till den matte kurs jag måste läsa! USH. jag som hatar matte.
Får se hur bra (eller dåligt!!) jag gör i från mig på matte testen. Får plugga plugga och plugga. (ööh, va tråkigt de lät!) men va gör man liksom inte för framtiden.

nu måste jag börja tänka på hur jag ska gå tillväga med min musikvideo som jag ska göra till Directing klassen.
Det måste helt klart vara den mest krävande klassen hittils, men men, det kan vara bra också. Den är sjukt rolig ialla fall!

Så, Nu har jag inte mer att säga, så jag sätter punkt här.

Ciao!!

RSS 2.0