Önskelista! Bara för er mina söta (3) bloggläsare! HAHA

Här mina sköna hönor får ni min önskelista. Det är alltså detta ni ska köpa till mig när jag fyller år (25 OKTOBER!! GLÖM EJ) Alltså ni behöver ju inte köpa allt på en gång, dela upp det lite så ni har råd med att äta också..

En macbook pro + Final Cut Pro 7 och Hela adobe paketet med alla program! <3
En HTC tilt2 <3
En Canon 5D MarkII <3
 Och såklart 1 miljon kr.. Hahaha. 
PUSS på er!  
 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Söndag

Ush, skola imon känns väl inte sådär jätte lockande. Inte just för skolans skull, utan bara för all man har att göra. Orkar inte ens tänka på det.
Och nu håller jag på o få panik på min äckel dator. SLUTA VA SÅ SEG! 

Förresten, påskmiddagen va riktigt lyckad, grym skulle jag till och med vilja säga, här fanns liksom IKEA köttbullar !!! Nej men seriöst. Kolla på http://elisehouse.blogg.se  där har jag skrivit lite om påskmiddagen.
De bästa var nog ändå att alla i huset var med, och att vi sen kunde ha fest utan att grannen klagade eller polisen kom och förstörde.
LYCKAD KVÄLL!!

nu sova: JATACK. Godnatt!
 


Snyfft..

Saknade älskade familj. Varför e ni inte här med mig längre?? I två dagar har jag klarat mig utan dom nu, och det känns som en hel evighet.
Att ha dom här, och sen se dom åka var tufft.. Jag menar, innan har de ändå varit jag som har åkt iväg på mina små äventyr, jag har lämnat dom. Nu är det jag som har blivit lämnad, dom som har lämnat mig. uush det känns nästan värre. Plus att tiden har gått så sjukligt fort.
Just nu saknar jag min familj, mina kompisar och alla andra där hemma sjukligt mycket..

Men men, Idag kom resterande roomies hem, Elise är nu komplett! Det känns bra.
Alla har haft ett riktigt bra springbreak, GÖTT det är så det ska vara :)

Hooj


Universal Studios Hollywood!

(Bilen från 2 Fast 2 Feaurious)

(Desperate Houswifes)


RSS 2.0