Kaatz and Garnnystan in da Baut!


Blogg nörd... som aldrig skriver, hur går det ihop?

Ja nu bloggar jag igen då. Anledningen till att det inte har blivit så mycket bloggande på sistone är väl för att jag har haft fullt upp med jobbet. Yee you heard me. I´ve got a job.
Eller ja, ett sommar jobb bara men jag trivs riktigt bra känner ju dom flesta här (eftersom detta är 3:e året i rad) allt började när jag slumpmässigt fick min praktik genom skolan här.. Riktigt roligt.
Sen är det så, att jag är trogen läsare av andras bloggar, ska vi nämna någon så tar vi: Ronja, Raghda, Jessica, Annis.. har någon av dom bloggat på läänge? hmm NEJ. Tråkigt tråkig
Antar att sommaren är en sådan period där man mest håller sig ute och borta från datan. Så fort jag får lite tid över och känner att nu vill jag faktiskt blogga (och det ser ni ju hur ofta det är) så gör jag det helt enkelt.
Under sommaren har jag ju fullt upp, och nu är det så att jag har gjort två nya bloggar.. uuuh

En engelsk, där jag ska FÖRSÖKA skriva allt på engelska, lite allmänt om hur det är att leva och bo i USA. Lite om min resa helt enkelt fast på engelska !!!  (klicka här)

Och en som kommer vara nästan exakt som en dagbok, där jag bara skriver vad som hänt under dagen /veckan.. på svenska. Min nya blogg kommer i alla fall vara mest tillägnad Jessica, så att hon kan ha koll på mig alltid.
Hon har ungefär gjort likadant :) Liksom det skiljer 8 timmar mellan mig o alla andra, då är bloggen ett utmärkt sätt att ändå kunna få ta del i vad som händer o.s.v.

Jessicas nya dagboksblogg (klicka här)
Min nya dagboksblogg (klicka här)

Hamburgare för pengarna

Idag var jag och Raghda och shoppade massa, eller ja? Raghda var faktiskt ovanligt duktig, hon handlade bara porriga underkläder från New Yorker. Det var allt, medans jag handlade betydligt mer. Nöjd blev jag i alla fall.
När vi skulle äta, skulle vi testa ett nytt mat ställe där dom gjorde hamburgare.. hmm, 79 kr. Lite smådyrt tyckte vi eftersom det var den billigaste hamburgaren där fanns. Detta tyckte vi då, ända tills vi fick se dom på våra tallrikar. Herregud jag ljuger inte om jag säger att den var en halvmeter hög. Fullproppad med massa gojs och det var nog den största och godaste hamburgaren jag någonsin ätit! Och fy vad mätt man blev, vi rullade bokstavligt därifrån sen. 

By the way.. detta är Raghda när hon nyss ska påbörja sin andra hamburgare.


Och varför jag sitter och bloggar om detta nu? många som bryr sig? Jomen såklart annars hade ni inte läst MIN blogg. HA! Jag är helt enkelt uttråkad och har idé torka på vad man kan skriva om. Och jag försöker ta igen alla dagar o veckor jag har glömt att blogga på.  Heey dessutom fick ni ju tips om ett toppen matställe ;) (Nova Lund)

Erhm? Wathever.. HEJS

Thomas Sabo

Någon mer än jag som har blivit helt besatt? Allting började när jag faktiskt på studenten själv fick ett halsband och en berlock från Thomas Sabo.
Just nu är det hans populära armband jag känner att jag VILL HA!  *dregel*  Alla har ett,  alla alla, och nu vill jag också!

Kolla bara så underbart,
och där finns ju hur många berlocker som helst att köpa till.
Tyvärr är de faktiskt är rätt dyra. (198 (billigast) men de flesta ligger mellan 298-598kr) uuh.. (nästan mer än själva armbandet ju!!)

Vill ha vill ha! <3

.

Vill bara säga att du är bäst! Du kommer alltid

att vara Sandras nummer ett! <3Jessica Svensson !

För jag har tagit studenten!

Nu är det gjort. Nu är det över.. de 3 åren på Vipan, studenten, allt!
Det känns rätt surt, och vi har kommit fram till att vi inte kommer inte att sakna skolan, utan bara alla minnen som vi har därifrån. SNYFFT.
Och studenten ”the big day” helt perfekt, jättekul. Skulle nästan kunna ge vad som helst för att göra om det!
Men nu ska man inte tänka på det förflutna, nu ska vi se framåt !
Och vad väntar nu då? Jo först 3 veckors sommarjobb, o tjäna massor med pengar, sen hoppas vi på en riktigt solig sommar. Sen blir det även den årliga familjesemestern då vi brukar besöka Göteborg o lite andra städer (Y) tummen upp för det! Sedan i augusti bär det av till soliga California USA för ett års flitigt film production pluggande. Även om jag kommer sakna allting så grymt mycket, skolan, kompisarna, och helt enkelt ALLT så känns det som att jag kommer att få ett toppen år framför mig.


Skål på det!
I gonna miss you guys

RSS 2.0